liquidsounds

Scroll down

MnM

Scris MnM pentru a traduce mai usor Maman & Mayor, doi DJ şi producători din Braşov, proaspăt intraţi în curtea 4P4 Records, label propus fanilor muzicii electronice de către Nicalai.

Implicaţi fiind în muzica electronică de mulţi ani, atât ca DJ, promoteri şi, în ultima perioadă, producători, scena locală braşoveană le-a recunoscut de mult valoarea la nenumărate party-uri. Maman învârte discuri prin cluburile braşovene de peste 10 ani cu interferenţe londoneze, unde a rezidat o perioadă suficient de lungă cât să-i permită ocazia de a mixa alături de nume ca Tomoki Tamura, Eightbitrate ori Gareth Dalton. The Mayor a intrat în lumea djingului ceva mai târziu, acest pas fiind clădit pe o experienţă muzicală activă de pe la vârsta de 12 ani ca şi chirarist.

Reunirea celor doi pentru primul EP la 4P4 Records dăruieşte audiofililor din zona house două piese surprinzător de actuale şi complexe. Piesa “Could This Be”, spun cei doi, are un aer primăvăratic. Poate din cauza trompetelor uşor sincopate dar îndeajuns cât pentru a transmite căldura latină. Viziunea globală pe care o au cei doi producători le transformă creaţia într-o fuziune reuşită de nu-disco, lounge, house. Şi pentru că house-ul este locul unde le stă cel mai bine, dând şi numele EP-ului, “Truthfull Lies” este poate cea mai promiţătoare producţie a acestui început de an şi care caracterizează minuţios de bine filosofia MnM.

follow mnm on:
soundcloud